YENİ BAŞLAYACAKLAR İÇİN PLANLAYICILAR

YENİ BAŞLAYACAKLAR İÇİN PLANLAYICILAR

 

 

 

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN PLANLAYICILAR

                                      Son zamanlarda yetişmemiz gereken yerlerin sayısı oldukça artmış durumda. Ev, aile, okul, arkadaşlar ve çalışma derken kendimize zaman ayıramadığımız günler oluyor. Bazen de yapılacak onca işi görüp gözümüz korkuyor ve sürekli erteliyoruz. Peki, sana bunlara hiç gerek kalmadan her şeye zaman ayırabileceğini söylesek?

Bu yazımızı okuduktan sonra nasıl her şeye zamanında yetişebileceğini öğrenmiş olacaksın. O halde neler yapman gerektiğine bir göz atalım…

  1. Kendine sana yardımcı olması için bir ‘’ Planlayıcı ‘’ edinmelisin. Bu planlayıcıyı ister tarihli, istersen de tamamen kendi zaman diliminde, istediğin şekilde kullanabileceğin süresiz şekilde tercih edebilirsin. Sana önerimiz zaman yönetimini kendin yapabilme kolaylığı sağlayan Süresiz Planlayıcılar olacaktır.

  1. Planlayıcın ile planlar yaparken aylık yapman gerekenleri not alarak, büyük resimden küçük ayrıntılara geçebilirsin. Bu sana o ay yapman gereken önemli işleri atlamaman konusunda yardımcı olacaktır. Daha sonrasında ise haftalık planlar yapar, günlük rütin işlerini takip edebilirsin.

  1. Başladıktan sonra kendine bunu bir alışkanlık haline getirmelisin. Ancak düzenli bir şekilde kullanırsan sonucu yakalarsın. Planlı yaşam bir alışkanlık haline geldiğinde, ‘’Ben bunca zaman neden bunu düşünememişim’’ diyeceğinden oldukça eminiz.

  1. İçinde bulunan takip çizelgelerini kullanmayı ihmal etmemelisin. Örneğin Doğum Günü Liste’sine tüm sevdiklerinin doğum günlerini yazabilirsin. Böylelikle kime parti yapacağını unutmazsın. Kitap, Fim, Yapılacaklar listeleri ile okuduğun, izlediğin ve gittiğin yerleri not alarak neler yaptığına bakabilirsin.

  1. Renklerin insan psikolojisindeki önemini hepimiz biliyoruz. Planlayıcını tasarlarken tüm renkleri belirli bir amaç için kullanırsan, sayfaya baktığında daha akılda kalıcı olacaktır. Kapak tasarımını beğendiğin ürünleri tercih edersen, planlayıcına daha hızlı ısınırsın. Gideceğin her yerde şık tasarımıyla sana eşlik edebilir.

Planlayıcılar, düzenli kullanımda hayat kaliteni yükseltecek bir ürün. Nedeni ise gününü senin seçtiğin zaman aralığında planlamak… Yoğunluğun artsa bile, o günü iyi değerlendirir, bir sonraki günün yoğunluğuna göre ayarlamalar yapabilecek olman. LeColor sana birbirinden farklı renk ve model seçeneği ile her yere yanında götürmekten keyif alacağın ürünler sunuyor. Sayfaları senin ihtiyaçlarına göre özenle tasarlanan Planlayıcılarımızı keşfetmek için;

https://www.lecolor.com.tr/planlayicilar

 

 

 

Etiketler: planlayıcı, süresiz planlayıcı, tarihsiz planlayıcı, akademik planlayıcı, ajanda, planner, günlük planlayıcı, haftalık planlayıcı, aylık planlayıcı, yıllık planlayıcı
Temmuz 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR