TARİHSİZ PLANLAYICI İLE KENDİ HİKAYENİ OLUŞTUR

TARİHSİZ PLANLAYICI İLE KENDİ HİKAYENİ OLUŞTUR

TARİHSİZ PLANLAYICI İLE KENDİ HİKAYENİ OLUŞTUR

 

Neden tarihsiz planlayıcı ?

Tarihsiz planlayıcı; günlük hayatımızda yapmamız gereken görevleri süresiz organize etmemizi sağlar.

Teknolojiden uzak kalarak, yapmamız gerekenleri, önemli günlerimizi, hedeflerimizi kağıda dökerek hem daha planlı yaşayabilir hem de zamanımızı daha verimli hale getirebiliriz.

 

 

  

 

Tarihsiz planlayıcı kullanımı?

-Gününü planlamadan önce tüm ayı genel olarak görebileceğin aylık sayfaya, senin için en önemli günlerini not edebilirsin. Örneğin unutmaman gereken bir ödeme, doğum günü, toplantı, sınav veya seyahat gibi senin gündemin olan başlıkları yazabilirsin.

 

 

 

  

 

-Haftalık plan bölümünde ise daha detaya inerek o hafta yapılması gerekenleri listeleyebilirsin. Örneğin, sınavının hangi saatte nerede olacağını, toplantıyı kiminle yapacağını, seyahatin için rezervasyon işlemleri gibi gündem başlıklarını detaylandırabilirsin.

   

 


-Daha sonra unutmaman gerekenler bölümüne o hafta doğum günü olan arkadaşlarını, haftanın en önemli sınavını veya gitmen gereken yeri yazabilirsin.

-Yazmak istediğin diğer konuları ve detaylarını notlar kısmına ekleyebilirsin.


İşte plan yapmak bu kadar basit!


Notlarını rengarenk kalemlerle yazabilir, sana özel ikonlar ekleyebilir ve minik stickerlarla süsleyerek hem eğlenceli hale getirebilir hem de hatırlamana yardımcı olabilirsin.

 

Etiketler: planner, planlayıcı, tarihsiz planner, organizer, ajanda
Temmuz 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR