BAŞARININ SIRRI AKADEMİK AJANDALAR

Akademik Başarıyı Yakalamaya Hazır Mısın?

BAŞARININ SIRRI AKADEMİK AJANDA

Öğrenci olmak demek, aynı anda birden fazla yere yetişmeye çalışmak demek. Dersler, kurslar, aktiviteler, sosyal hayat ve aile hayatı derken arada kaybolup gidebilirsin. Yoğunluğun içerisinde her şeye yetişmen mümkün gözükmeyebilir. Hareketli zamanlarda plansız hareket etmek başarısız olmana sebep olabilir. Bu zamanlarda en ihtiyaç duyacağın şey, hayatını toparlayabileceğin bir Akademik Ajanda. Peki bu Akademik Ajanda’nın sana faydaları ne? Başarılı olmanda ne gibi bir önemi var?

 

Akademik Ajanda; tüm planlarını ve programlarını düzenleyebileceğin, eksiklerini görebileceğin, boş zamanlarını iyi yönetebileceğin, içerisinde aylık, haftalık ve günlük planlayıcılar ve çeşitli takip çizelgeleri bulunan bir ajandadır. Düzenli ve sistematik çalışmanın başarı getirdiğini hepimiz biliyoruz. Bu düzeni kurmandaki en büyük yardımcın bu ajanda olacak. Haydi gel faydalarına bir göz atalım…

LeColor Mavi Puantiyeli Akademik Ajanda

  1.  Unutmamak için Hep Hatırlarsın

 

Eğer Akademik Ajandan varsa, düzenli kullandığında, yapmış olduğun programları unutman mümkün değil. İçerisinde bulunan özel takip çizelgeleri sayesinde ders programlarını düzenleyebilirsin. Hangi konulara çalıştığını, ne kadar konu kaldığını not alarak hedefe yönelik ders çalışır, başarıya bir adım daha yakın olursun. Mesela, özel gün ve etkinlikleri not alırsan, öncesinden hazırlık yapabilme imkanın olur. Grup ödevinin son gününde ‘’ pardon ya aklımdan çıkmış ‘’ gibi cümleler kurmazsın.

iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Aylık Planlar ve Hedefler Sayfası

  1.  Zamanı Yönet – Hayatı Yönet

En büyük ihtiyaçlardan birisi de zaman.. ‘’ Keşke daha fazla olsa da, daha fazla şey yetiştirebilseydim ‘’  dediğini duyar gibiyiz. Yeterli zamanı bulamayınca, yetiştiremediklerinin stresiyle boğuşursun. Ajanda kullanımı ile yetiştirmen gereken proje ve ödevleri tarihleriyle not alabilirsin. Ders programı bölümüyle çalışman gereken zamanları planlarsın. Eee, hep ders çalışmak olmaz biraz da boş zamanlar yaratarak kendine vakit ayırabilirsin. Bu boş zamanlara da ilgisini duyduğun aktiviteler sıkıştırır, kafanı dağıtmış olursun.

metin içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Akademik Ajanda Sticker Sayfası

  1. Üretken Beyinler Başarıya Hızlı Koşar

 

Yazmak ve hayatını planlamak üretkenliğini arttıracaktır. Renkli çizimler, şekilli notlar ve eğlenceli stickerlar ile yaratıcılığını arttırır, ders çalışmak için motive olursun. Ders çalışmak senin için zorunluluktan çıkar ve yapmaktan keyif duyduğun bir aktiviteye dönüşür. Severek ders çalıştığında daha hızlı öğrenecek ve eğlenerek öğrendiklerin daha akılda kalıcı olacaktır.

LeColor Yeşil-Turuncu Mermer Akademik Ajanda

  1. Tarzın Farkındır

 

Bu düzenli ve programlı ajanda kullanımını bir yaşam biçimi haline getirebilirsen, gerçek başarıyı elinde tutmuş olursun. Aldığın kararlar, yaptığın planlardan sen sorumlu olacaksın. Kendi sorumluluklarının bilincinde olduğunda, kendine güvenin artacaktır. Başarının altın kuralı, inanmaktır. Kendine inandığın ve sorumluluklarını yerine getirdiğinde başarılı olmaman için bir neden olmayacak.

LeColor Mavi Mermer Akademik Ajanda

  1. ‘’ Söylediğin Her Şey Kayıt Altına Alınacaktır ‘’

Evet aynen öyle. Ders programın, çalıştığın - çalışmadığın konular, boş zamanların ve aylar önce yapmış oldukların… Hepsi elinin altında kayıt altında olacak. Böylelikle kendi değerlendirmeni yapabileceksin. Yani, geriye dönüp durum değerlendirmesi yaptığında, değişmesi gerektiğini düşündüğün planları düzenleyebilirsin.

kişi, açık hava, renkli içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

LeColor Iris Çiçekli Akademik Ajanda

Hayatını düzene sokmak için ihtiyacın olan her şey Le Color Akademik Ajanda’nın içinde senin için toplanmış. Tek yapman gereken inanmak. Le Color ile akademik başarını üst sıralara taşımandan büyük mutluluk duyuyoruz. Hedeflerine bir adım daha yakın olmak için;

 

 (lecolor.com.tr)

Etiketler: akademik, ajanda, öğrenci, sınav, proje, plan, planlı hayat, başarı, başarılı olmak, başarısız
Haziran 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR