Anneler Günü için En Uygun Hediye Nasıl Seçilir?

Anneler Günü için En Uygun Hediye Nasıl Seçilir?

Anneler Günü için En Uygun Hediye Nasıl Seçilir?

Annelik dünyanın en kıymetli vazifesi. Daha doğmadan bizi taşımaya ve bizleri var etmeye başlayan, bizi biz yapan annelerimiz hepimiz için çok kıymetlidir. Yüzlerini küçücükte olsa güldürebilmek bizi de mutlu eder. Anneler Günü de bunun için bir fırsat. Her annenin yoğurt yiyişi farklı tabi. Kimisi istediği hediyeyi çaktırmadan belli etmeye çalışırken, kimisi için hatırlanmak ve sevdiğinizi söylemek yeterli oluyor. Peki, birbirinden çeşitli anne tipleri için onların tarzına uygun hediyeyi nasıl seçeriz? Sizin için bu Anneler Gününü özel kılacak harika hediye fikirleri ile geldik.

İşte; annelerinizin tarzına göre hediye seçenekleri..

 

 

      Çalışan Anne

Son zamanlarda belki de en zor şeylerden birisi Çalışan Anne olmak. Özellikle pandemi koşullarında hem kariyerine odaklanmak hem de çocuğa zaman ayırmak oldukça yorucu olabiliyor. En büyük dostları planlı ve programlı hareket etmek olan bu anne tipimize yakışacak en güzel hediye, alacağınız Süresiz Planlayıcı olacaktır. Böylelikle işlerini, toplantılarını ve sosyal yaşamını tek bir planlayıcı da birleştirebilir, kendine ve size harika zamanlar yaratabilirler. Yanına alacağınız güzel bir dolma kalem ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

      Maceraperest Anne

Bizlerin ‘’Bu kadar işi hangi arada yetiştireceğim?’’ diye düşündüğü zamanlarda bu anne tipleri yüksek enerjileri ile tüm işlerini hızlı bir şekilde halledebilir ve bizi kendilerine hayran bırakabilirler. Kendilerine yeterli zamanı yaratmaktan çekinmeyen anneler, hayallerinin peşinden gitmeyi de ihmal etmezler. Akılları hala yapmak isteyip yapamadıkları planlarındadır. Enerjisi yüksek, çalışkan, hamarat bu annelerimiz için en iyi fikir tartışmasız The Bucket Lists  ve ajandayı süsleyebileceği birbirinden renkli ataçlar olacaktır.

   

    Kreatif Anne

Yeteneklerini göstermekten çekinmeyen ve harika işler başaran Kreatif Anneleri, gözden çıkardığınız ufak bir parçayı bile yaratıcılıkları ile bambaşka bir sanat eserine dönüştürmeyi başarabilirler. El işi, resim, boyama ve birçok alanda el yatkınlığı olan harika anneler için alacağınız Bullet Journal ve Sketchbook, yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecekleri en güzel hediye olacaktır. Birbirinden renkli kalemlerle süsleyerek kendi hediye setinizi oluşturabilirsiniz.

   

    Tarz  Anne

Modayı yakından takip eden alışveriş tutkunu tarz annelerimiz, şık tasarımlardan hoşlanırlar. Sadece takip etmekle kalmaz, modayı kendileri oluştururlar. Her ortamda göz kamaştıran ve her daim güzel olan Tarz Annelerin her konuda size yardımcı olabilecek fikirleri vardır. Zarifliklerini tamamlayabileceğiniz en güzel hediye Vegan Organizer Kılıfı olacaktır. Kullanışlı olmasının dışında, şık tasarımı ile göz kamaştıran gerçek deri kılıf ile dikkatleri üstüne çekmesine yardımcı olabilirsiniz.

   

    Şef Anne

En iyi restoranlara taş çıkaran Şef Anneler, kilo vermeye çalıştığınız bir dönemde sizi tarifleriyle zorlayan yemekler yaparlar. Elleri o kadar lezzetlidir ki, tok olmanız tariflerini denemek için size engel olmayacaktır. Yeni karışımlar yaparak kendilerine öz tarifler ve sunumlar bulan yetenekli annelerinize The Cooking Book Tarif Defteri’nden alarak, yapacağı tüm tarifleri tek bir defterde toplamasına yardımcı olabilirsiniz. Böylelikle kimseyle paylaşmadıkları lezzetleri nerde bulabileceğinizi biliyor olursunuz. 😊 Tarif defterinin yanına bir de Alışveriş Listesi Planlayıcı aldınız mı, eksiksiz yapılan tarifleri yemenin keyfi yine sizin olacaktır.

     

     Gezgin Anne

Saat, hava durumu ve mekan fark etmeksizin her zaman gezmeye ve yeni yerler keşfetmeye vakit bulur Gezgin Anneler. Bir bakmışsınız hop burada, bir bakmışsınız hop başka yerdedirler. Hatta birlikte plan yaptıkları bir gezi grupları vardır. Gezgin Anneler gittikleri yerlere dair anı toplamayı ve gezilerini yazıya dökmeyi sevmeleriyle meşhurdur. Bu yüzden size önerebileceğimiz en iyi hediye fikri tabi ki Travel Journal Gezi Defteri’mizden başka bir şey olmayacaktır. Tamamlayıcı olarak yanına alacağınız Seyahat Rehberi Listesi, Pasaport Kılıfı ve Valiz Etiketi ürünlerimizle karantina sonrası gezi planları için hazır bir hediye seti yaratabilirsiniz.
 

 

 

     Yeni Anne

Yeni Anneler bebekleri ile yepyeni bir evrenin kapılarını aralarlar. Yorucu ama bir o kadar harika bir deneyim olan anneliğin ilk zamanları çok kıymetlidir. Biraz telaş, biraz uykusuzluk biraz şaşkınlık derken göz açıp kapatıncaya kadar geçen ilk aylarda bebekleriyle büyür Yeni Anneler. Bu ilk zamanları özel kılacak ve her bir anıyı ölümsüzleştirecek Hoş Geldin Bebeğim Anı Defteri, Yeni Anne ve Anne Adayları için göz alıcı bir hediye seçeneği olacaktır. Hamileliğin başından başlayan anı defteri, bebeğin 1. yaş gününe kadar birçok içerik barındırır. İçerisinde bulunan renkli stickerlar ve fotoğraf tutucularla, Yeni Anne ve Bebeklerinin en güzel hatırası olmaya aday.

Annenize onu ne kadar çok sevdiğini söylemeyi ihmal etmeyin. Onlar için en güzel hediye sizin mutlu olduğunuzu görmek olacaktır. Anneniz ile birlikte güzel bir Anneler Günü geçirmenizi dileriz.

 

 

Etiketler: #annelergunu #anneyehediye #hediyefikirleri
Mayıs 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR